Legislaţie/Jurisprudenţă/Practică judiciară – o facilitate foarte importantă pe care aplicaţia o pune la dispoziţie este posibilitatea consultării şi ataşării de acte oficiale sau speţe, dosarului.

Pentru accesarea Legislaţiei, a colecţiei de speţe sau a practicii judiciare, regăsite sub cele trei nume, se execută click stânga pe unul dintre cele trei taburi:

Pentru a rafina cât mai mult căutarea, se vor alege:

  • Tipul actului – din lista derulantă care vă este pusă la dispoziţie. Apăsarea pe săgeata din dreapta câmpului va conduce la afişarea listei de tipuri disponibile, pentru ca mai apoi să fie posibilă selectarea tipului de act dorit prin click stânga pe el.
  • Număr – numărul actului căutat
  • An – anul emiterii actului căutat
  • Căutare – butonul are ca efect afişarea actelor care sunt conforme cu datele furnizate de dumneavoastră în lista din dreapta

Pentru Jurisprudenţă, formularul diferă considerabil. Astfel, ecranul permite, după selectarea tabului:

Alegerea unei subtematici, executând întâi dubluclick stânga pe numele tematicii, pentru afişarea conţinutului. După selectarea tematicii şi apoi a subtematicii dorite va fi afişată o lista de speţe care corespunde filtrării dumneavoastră.

    Marchează/Demarchează toate - are ca efect bifarea sau debifarea tuturor speţelor apărute în urma afişării listei de speţe

Pentru Practică judiciară, unde speţele puse la dispoziţie sunt într-un număr mai mare (peste 350.000) decât în cazul Jurisprudenţei, ecranul diferă. După apăsarea butonului Adăugare, câmpul Expresia căutată oferă posibilitatea filtrării speţelor astfel:

Ex: căutarea speţelor care includ în text expresia „asigurări sociale“:

 

Soluție destinată companiilor Cel mai bun soft pentru avocati

Licențierea software-ului AvocatPRO pentru serverele dumneavoastră nu este o bătaie de cap. Puteți folosi licența unică pe care o primiți la achiziționarea aplicatiei AvocatPRO pentru a oferi accesul utilizatorilor in functie de abonamentul achizitionat.

Securitate si rapiditate in Cloud

  • Nu este nevoie de aparatură sau costuri de mentenanță
  • Administrează orice numar de Calculatoare, Telefoane si Tablete
  • Control centralizat eficient


Pledoaria ta câștigătoare !

AvocatPRO este primul organizator electronic al activităţii avocatului, caselor de avocatura si a consilierilor juridici din România şi Uniunea Europeana conceput pe baza procedurii civile şi penale actuale care administreaza dosarele și semnalează prin alerte specifice depunerea la termene a documentelor procedurale, asigură conexiunea cu legislaţia şi practica judiciară integrată aplicaţiei LEGIS, are ca finalitate formularea celor mai temeinice puncte de vedere şi asigurarea câştigului de cauză.

Comanda AvocatPro