Contracte – secţiunea permite adăugarea de contracte de asistenţă juridică:

Adăugare – definirea unui contract nou;
Modificare – editarea unui contract deja introdus, după selectarea acestuia;
Ştergere – eliminarea unui contract, după selectarea acestuia;

Număr contract – se va completa numărul contractului de asistenţă juridică, din data aleasă în calendarul acţionat prin accesarea butonului    şi selectare zi/lună/an, astfel:

 

Luna, anul – se vor selecta prin click stânga pe sageţile înainte şi înapoi:
Ziua – click stânga pe ziua dorită din calendar. Predefinită va fi data curentă.

 

 

Valoare contract – se completează cu valoarea contractului curent

Listă facturi - facturile emise şi documentele cu care acestea au fost achitate, pot fi ataşate contractului, prin click stânga pe butonul Factura Noua

Număr factură ___ din ___ – se completează numărul facturii. Data facturii este predefinită şi fără posibilitatea modificării (în scopul de a evita greşelile).
Valoarea – se completează cu valoarea facturii.

Achitată cu:
Chitanţă – în primul câmp se va completa numărul  chitanţei; data se alege din calendar sau se poate tasta direct în câmp.
OP – dacă bifaţi opţiunea aceasta, atunci vor fi completate câmpurile: Banca şi IBAN, conform conţinutului pe care l-aţi introdus în fişa dosarului:

 

Soluție destinată companiilor Cel mai bun soft pentru avocati

Licențierea software-ului AvocatPRO pentru serverele dumneavoastră nu este o bătaie de cap. Puteți folosi licența unică pe care o primiți la achiziționarea aplicatiei AvocatPRO pentru a oferi accesul utilizatorilor in functie de abonamentul achizitionat.

Securitate si rapiditate in Cloud

  • Nu este nevoie de aparatură sau costuri de mentenanță
  • Administrează orice numar de Calculatoare, Telefoane si Tablete
  • Control centralizat eficient


Pledoaria ta câștigătoare !

AvocatPRO este primul organizator electronic al activităţii avocatului, caselor de avocatura si a consilierilor juridici din România şi Uniunea Europeana conceput pe baza procedurii civile şi penale actuale care administreaza dosarele și semnalează prin alerte specifice depunerea la termene a documentelor procedurale, asigură conexiunea cu legislaţia şi practica judiciară integrată aplicaţiei LEGIS, are ca finalitate formularea celor mai temeinice puncte de vedere şi asigurarea câştigului de cauză.

Comanda AvocatPro