Termene – aplicaţia permite adăugarea de termene la dosar:

Un dosar căruia i-a fost adăugat un termen sau o atenţionare şi perioada este activă (data de început este anterioară sau egală cu data curentă) va avea un semn de exclamare în zona din dreapta jos:

De asemenea, la autentificare, vă va fi afişat în ecranul principal calendarul cu toate atenţionările şi termenele definite:

Fiecare dintre culorile afişate, marchează prezenţa într-o zi a:

  • galben – unei (sau mai multor) atenţionări;
  • vişiniu – unui termen/ mai multor termene;
  • roşu – este marca prezenţei într-o zi atât a unei (sau mai multor atenţionări) cât şi a unui termen (sau mai multor termene).

Contracte – secţiunea permite adăugarea de contracte de asistenţă juridică:

Adăugare – definirea unui contract nou;
Modificare – editarea unui contract deja introdus, după selectarea acestuia;
Ştergere – eliminarea unui contract, după selectarea acestuia;

Număr contract – se va completa numărul contractului de asistenţă juridică, din data aleasă în calendarul acţionat prin accesarea butonului    şi selectare zi/lună/an, astfel:

 

Luna, anul – se vor selecta prin click stânga pe sageţile înainte şi înapoi:
Ziua – click stânga pe ziua dorită din calendar. Predefinită va fi data curentă.

 

 

Valoare contract – se completează cu valoarea contractului curent

Listă facturi - facturile emise şi documentele cu care acestea au fost achitate, pot fi ataşate contractului, prin click stânga pe butonul Factura Noua

Număr factură ___ din ___ – se completează numărul facturii. Data facturii este predefinită şi fără posibilitatea modificării (în scopul de a evita greşelile).
Valoarea – se completează cu valoarea facturii.

Achitată cu:
Chitanţă – în primul câmp se va completa numărul  chitanţei; data se alege din calendar sau se poate tasta direct în câmp.
OP – dacă bifaţi opţiunea aceasta, atunci vor fi completate câmpurile: Banca şi IBAN, conform conţinutului pe care l-aţi introdus în fişa dosarului:

Conţinut dosar – documentele care compun dosarul, organizate la nivel de parte.

Apăsarea butonului „Vizualizare fişier“ va avea ca efect lansarea în execuţie a programului asociat extensiei fişierului curent şi vizualizarea conţinutului.

Atenţionări – secţiunea permite adăugarea de atenţionări pe intervale de timp, astfel:

Descriere atenţionare – pentru o mai bună recunoaştere a unei atenţionări, aplicaţia oferă posibilitatea introducerii unui text explicativ

Perioadă atenţionare – datele de început şi sfârşit pot fi alese din cele două calendare puse la dispoziţie.

Confirmarea sau renunţarea la adăugarea unei atenţionări se face apasând butoanele „Salvare“ sau „Revocare“.

Dosar prealabil – secţiune ce constă în adăugarea documentelor ce atestă procedura medierii ori sesizarea de instanţă necompetentă.

Adăugarea unui document pentru secţiunea curentă, se va face acţionând butonul „Adăugare“. Această acţiune, va avea ca efect activarea butonului Adaugare Fisier  care permite încărcarea în aplicaţie a unui fişier de orice tip.

 

Soluție destinată companiilor Cel mai bun soft pentru avocati

Licențierea software-ului AvocatPRO pentru serverele dumneavoastră nu este o bătaie de cap. Puteți folosi licența unică pe care o primiți la achiziționarea aplicatiei AvocatPRO pentru a oferi accesul utilizatorilor in functie de abonamentul achizitionat.

Securitate si rapiditate in Cloud

  • Nu este nevoie de aparatură sau costuri de mentenanță
  • Administrează orice numar de Calculatoare, Telefoane si Tablete
  • Control centralizat eficient


Pledoaria ta câștigătoare !

AvocatPRO este primul organizator electronic al activităţii avocatului, caselor de avocatura si a consilierilor juridici din România şi Uniunea Europeana conceput pe baza procedurii civile şi penale actuale care administreaza dosarele și semnalează prin alerte specifice depunerea la termene a documentelor procedurale, asigură conexiunea cu legislaţia şi practica judiciară integrată aplicaţiei LEGIS, are ca finalitate formularea celor mai temeinice puncte de vedere şi asigurarea câştigului de cauză.

Comanda AvocatPro