Modulul Rapoarte oferă administratorului o viziune de ansamblu asupra dosarelor şi userilor la nivel:

de activitate, care furnizează, în stânsă legătură cu selecţiile următoare, informaţii despre numărul de dosarele aflate în lucru, cât şi valorile (dosar, contract);

din punct de vedere statistic, prezintă o viziune grafică asupra numărului de dosare deschise sau finalizate şi valorile dintr-o perioadă de timp determinată a dosarelor sau contractelor;

sau a clientului, oferă posibilitatea afişării dosarelor în care este implicat un anumit client, într-un interval anume de timp. Rezultatul va include dosarele cu data creării mai mica decât finalul intervalului sau data finalizării dosarului mai mare decât data de început a intervalului raportului.

Fiecare dintre rapoartele de mai sus, pot fi generate definindu-se o anumită perioadă sau pentru un avocat ori la nivel de societate, pot fi imprimate în diferite criterii de afișare grafică, pentru o consultare cât mai facilă .

 

 

Soluție destinată companiilor Cel mai bun soft pentru avocati

Licențierea software-ului AvocatPRO pentru serverele dumneavoastră nu este o bătaie de cap. Puteți folosi licența unică pe care o primiți la achiziționarea aplicatiei AvocatPRO pentru a oferi accesul utilizatorilor in functie de abonamentul achizitionat.

Securitate si rapiditate in Cloud

  • Nu este nevoie de aparatură sau costuri de mentenanță
  • Administrează orice numar de Calculatoare, Telefoane si Tablete
  • Control centralizat eficient


Pledoaria ta câștigătoare !

AvocatPRO este primul organizator electronic al activităţii avocatului, caselor de avocatura si a consilierilor juridici din România şi Uniunea Europeana conceput pe baza procedurii civile şi penale actuale care administreaza dosarele și semnalează prin alerte specifice depunerea la termene a documentelor procedurale, asigură conexiunea cu legislaţia şi practica judiciară integrată aplicaţiei LEGIS, are ca finalitate formularea celor mai temeinice puncte de vedere şi asigurarea câştigului de cauză.

Comanda AvocatPro