Sincronizare cu portal.just.ro: actualizează datele din dosar, în funcţie de modificările de pe portal.

                                         

Diferenţele între conţinutul dosarului dumneavoastră şi informaţiile apărute pe portal, vor fi afişate într-o nouă fereastră care vă oferă posibilitatea să le aduceţi în aplicaţie.

Aplicația web permite și sincronizarea cu scj.ro, lista de dosare pusă la dispoziție de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

 

Soluție destinată companiilor Cel mai bun soft pentru avocati

Licențierea software-ului AvocatPRO pentru serverele dumneavoastră nu este o bătaie de cap. Puteți folosi licența unică pe care o primiți la achiziționarea aplicatiei AvocatPRO pentru a oferi accesul utilizatorilor in functie de abonamentul achizitionat.

Securitate si rapiditate in Cloud

  • Nu este nevoie de aparatură sau costuri de mentenanță
  • Administrează orice numar de Calculatoare, Telefoane si Tablete
  • Control centralizat eficient


Pledoaria ta câștigătoare !

AvocatPRO este primul organizator electronic al activităţii avocatului, caselor de avocatura si a consilierilor juridici din România şi Uniunea Europeana conceput pe baza procedurii civile şi penale actuale care administreaza dosarele și semnalează prin alerte specifice depunerea la termene a documentelor procedurale, asigură conexiunea cu legislaţia şi practica judiciară integrată aplicaţiei LEGIS, are ca finalitate formularea celor mai temeinice puncte de vedere şi asigurarea câştigului de cauză.

Comanda AvocatPro