În funcție de complexitatea filtrării după care doriți să afișați lista de dosare, AvocatPro vă pune la dispoziție:

Căutarea rapidă: disponibilă în ecranul principal al aplicaţiei, căutarea rapidă permite găsirea unui dosar după cele trei caracteristici esenţiale: număr, an, nume. Căutarea se face în timp real, odată cu tastarea informaţiilor în câmp.

Căutarea avansată: filtrarea se poate face pe baza informaţiilor introduse în dosar, cât și la nivel de avocați (utilizatori definiți): Număr/An, Dosar monitorizat, Nume client/ nume părți, Interval dosar, Obiect dosar, Complet instanţă, Avocat, Valoare dosar/debit, Stare dosar.

 

Soluție destinată companiilor Cel mai bun soft pentru avocati

Licențierea software-ului AvocatPRO pentru serverele dumneavoastră nu este o bătaie de cap. Puteți folosi licența unică pe care o primiți la achiziționarea aplicatiei AvocatPRO pentru a oferi accesul utilizatorilor in functie de abonamentul achizitionat.

Securitate si rapiditate in Cloud

  • Nu este nevoie de aparatură sau costuri de mentenanță
  • Administrează orice numar de Calculatoare, Telefoane si Tablete
  • Control centralizat eficient


Pledoaria ta câștigătoare !

AvocatPRO este primul organizator electronic al activităţii avocatului, caselor de avocatura si a consilierilor juridici din România şi Uniunea Europeana conceput pe baza procedurii civile şi penale actuale care administreaza dosarele și semnalează prin alerte specifice depunerea la termene a documentelor procedurale, asigură conexiunea cu legislaţia şi practica judiciară integrată aplicaţiei LEGIS, are ca finalitate formularea celor mai temeinice puncte de vedere şi asigurarea câştigului de cauză.

Comanda AvocatPro