La autentificare, vă va fi afişat în ecranul principal calendarul cu toate atenţionările şi termenele definite. Fiecare notificare (atenționare sau termen) poate fi definită să vă avertizeze înainte cu un anumit interval, stabilit de dumneavoastră.

Ca o facilitate în plus, aplicația web vă va permite sincronizarea calendarului AvocatPro cu Google Calendar, astfel putându-vă configura telefonul mobil sau tableta să va înștiințeze cu privire la orice eveniment definiți.

 

Soluție destinată companiilor Cel mai bun soft pentru avocati

Licențierea software-ului AvocatPRO pentru serverele dumneavoastră nu este o bătaie de cap. Puteți folosi licența unică pe care o primiți la achiziționarea aplicatiei AvocatPRO pentru a oferi accesul utilizatorilor in functie de abonamentul achizitionat.

Securitate si rapiditate in Cloud

  • Nu este nevoie de aparatură sau costuri de mentenanță
  • Administrează orice numar de Calculatoare, Telefoane si Tablete
  • Control centralizat eficient


Pledoaria ta câștigătoare !

AvocatPRO este primul organizator electronic al activităţii avocatului, caselor de avocatura si a consilierilor juridici din România şi Uniunea Europeana conceput pe baza procedurii civile şi penale actuale care administreaza dosarele și semnalează prin alerte specifice depunerea la termene a documentelor procedurale, asigură conexiunea cu legislaţia şi practica judiciară integrată aplicaţiei LEGIS, are ca finalitate formularea celor mai temeinice puncte de vedere şi asigurarea câştigului de cauză.

Comanda AvocatPro