Aplicaţia oferă posibilitatea inserării unor date de contact în vederea notificării în cazul modificărilor apărute pe portalul just.ro, pe scj.ro, atenționărilor, termenelor pentru dosarele asupra cărora are drepturi utilizatorul.

Adresa email, la care veţi primi notificări privind modificările / atenţionările / termenele dosarelor proprii;

Număr de telefon, la care veţi primi mesajele text, privind modificările/ atenţionările/ termenele dosarelor proprii. Câmpul permite introducerea doar a caracterelor de tip numeric.

 

Soluție destinată companiilor Cel mai bun soft pentru avocati

Licențierea software-ului AvocatPRO pentru serverele dumneavoastră nu este o bătaie de cap. Puteți folosi licența unică pe care o primiți la achiziționarea aplicatiei AvocatPRO pentru a oferi accesul utilizatorilor in functie de abonamentul achizitionat.

Securitate si rapiditate in Cloud

  • Nu este nevoie de aparatură sau costuri de mentenanță
  • Administrează orice numar de Calculatoare, Telefoane si Tablete
  • Control centralizat eficient


Pledoaria ta câștigătoare !

AvocatPRO este primul organizator electronic al activităţii avocatului, caselor de avocatura si a consilierilor juridici din România şi Uniunea Europeana conceput pe baza procedurii civile şi penale actuale care administreaza dosarele și semnalează prin alerte specifice depunerea la termene a documentelor procedurale, asigură conexiunea cu legislaţia şi practica judiciară integrată aplicaţiei LEGIS, are ca finalitate formularea celor mai temeinice puncte de vedere şi asigurarea câştigului de cauză.

Comanda AvocatPro