Distingem 3 tipuri importante de utilizatori:

1. Administrator

    Utilizatorul de tip administrator are drepturi depline asupra funcţiilor aplicaţiei, acesta putând să definească alţi utilizatori, chiar şi de acelaşi tip cu el. Astfel, administratorul are posibilitatea introducerii de dosare noi, de a consulta sau modifica dosarele existente în aplicaţie, indiferent de persoana care le-a creat.

    Aplicaţia oferă posibilitatea inserării unor date de contact în vederea notificării în cazul modificărilor apărute pe portalul just.ro, pe scj.ro, atenționărilor, termenelor pentru dosarele asupra cărora are drepturi utilizatorul.

2. Utilizator care are drept de modificare

    Aceştia se împart în trei categorii:

Cei care au drept de modificare a tuturor dosarelor;

Cei care au drept de modificare doar a dosarelor pe care ei înşişi le-au adăugat, din contul propriu;

Cei care au dreptul de a modifica dosarele proprii şi încă o serie de dosare specifice, alese dintr-o listă.

3. Utilizator care are drept de consultare

    Acest tip de utilizator are doar dreptul de a vizualiza:

Toate dosarele – în lista de dosare afişate în ecranul principal, vor putea fi consultate toate dosarele introduse de toţi utilizatorii;

Doar dosarele (alese dintr-o listă)- vizualizarea unei serii de dosare specifice.

De asemenea, aplicaţia vă oferă posibilitatea combinării drepturilor de modificare asupra unor anumite dosare cu drepturile DOAR de consultare asupra altora.

 

Soluție destinată companiilor Cel mai bun soft pentru avocati

Licențierea software-ului AvocatPRO pentru serverele dumneavoastră nu este o bătaie de cap. Puteți folosi licența unică pe care o primiți la achiziționarea aplicatiei AvocatPRO pentru a oferi accesul utilizatorilor in functie de abonamentul achizitionat.

Securitate si rapiditate in Cloud

  • Nu este nevoie de aparatură sau costuri de mentenanță
  • Administrează orice numar de Calculatoare, Telefoane si Tablete
  • Control centralizat eficient


Pledoaria ta câștigătoare !

AvocatPRO este primul organizator electronic al activităţii avocatului, caselor de avocatura si a consilierilor juridici din România şi Uniunea Europeana conceput pe baza procedurii civile şi penale actuale care administreaza dosarele și semnalează prin alerte specifice depunerea la termene a documentelor procedurale, asigură conexiunea cu legislaţia şi practica judiciară integrată aplicaţiei LEGIS, are ca finalitate formularea celor mai temeinice puncte de vedere şi asigurarea câştigului de cauză.

Comanda AvocatPro